logo
cfd2 cfd2
INSTALACIJE-HAI D.O.O.
Montažno i proizvodno preduzeće.
Tel: ++ 381 24 552 157
Tel: ++ 381 24 551 154
e-mail: biro@hai.co.rs
www.hai.co.rs
[Naslovna] [Kontakt] [Reference] [O nama]
FB

HAI THERMO

 Bunarski poklopac HYDROCOVER

hydrocover hydrocover_render

HYDROCOVER bunarski poklopac je proizvod preduzeća INSTALACIJE-HAI D.O.O. Subotica

HYDROCOVER je bunarski poklopac namenjen za upotrebu na  izvorištima pitke i tehničke vode. Koristi se za zaštitu bunara od od atmosferskih i drugih uticaja. Bunarski poklopac Hydrocover  omogućava nadzemno smeštanje bunarske glave i armatura, čime se sprečava prodor površinskih voda  i drugih zagađivača u bunar.

Hydrocover je izrađen od staklo-plastike. Staklo-plastika, odnosno poliester ojačan sa staklenim vlaknima je materijal koji je hemijski i fizički  inertan u odnosu na vodu. Spoljnji površinski sloj je zaštićen posebnim filterom UV zračenja, čime je postignuta dugotrajna molekularna stabilnost polimera, odnosno dugovečnost spoljnjeg sloja.

Hydrocover je izrađen u obliku samonoseće konstrukcije sa ugrađenim slojem termoizolacije. Zahvaljujući samonosećoj konstrukciji postignuta je mala težina. Efikasna termoizolacija sprečava smrzavanje bunarske instalacije do temperature od -25C, bez potrebe za dodatnim grejančima. Hydrocover je kompaktna celina koja se jednostavno montira na betonsku ploču bunara.

Za više informacija preuzmite: Brošura HYDROCOVER

 


 

[Naslovna] [Kontakt] [Reference] [O nama]
FB g+

 

 

 

 INSTALACIJE HAI DOO Subotica. Sva prava zadržana.